Lezingen
Theater

De dood tussen de schuifdeuren

Heb je je wel eens afgevraagd hoe het zou zijn om te sterven?


In een interactieve lezing nodig ik je uit om deze vraag te verkennen.

De dood is een onderwerp dat vaak angst, gemis en onzekerheid oproept. Maar het is ook de enige zekerheid die we hebben in het leven.
Graag wil ik met mijn verhalen troost bieden, met elkaar in gesprek gaan en tegelijkertijd het taboe rondom dit onderwerp doorbreken.

“Ik vond het echt formidabel. Je zet de werkelijkheid zo treffend neer en daagt mensen uit na te denken over de dood. Wat een vakvrouw. Dank voor een hele mooie avond!"
(Reactie op 'Het Laatste Woord - over sterven, de dood en daarna')

In deze lezing, met monologen uit mijn theatervoorstelling 'Het Laatste Woord - over sterven, de dood en daarna', staan verbinding en persoonlijke gesprekken centraal.
Deze theaterlezing is speciaal ontworpen voor kleine groepen en kan gebracht worden in een theater, zorginstelling, hospice, enzovoort, maar ook bij families of kleine gezelschappen in een huiselijke sfeer.

Als je uitbehandeld bent en de dood tegemoet ziet, of na de uitvaart van een dierbare met vragen blijft zitten en nog vol zit van het verhaal dat niet vaak genoeg verteld kan worden, kom ik letterlijk bij je
in de woonkamer: 'De dood tussen de schuifdeuren'.

“Dat je nog maar veel mensen mag raken met deze voorstelling.”
(Reactie op 'Het Laatste Woord - over sterven, de dood en daarna')

Ben jij bang voor de dood of als de dood voor de dood? Boos op de dood? Nieuwsgierig naar de dood? Hoop je, dat er een leven is na de dood?

Laten we dan samen het gesprek aangaan over dit belangrijke onderwerp. Het gaat ons tenslotte allemaal aan…

Wil je meer informatie?

Als je vragen hebt of deze lezing iets is voor jouw familie, jouw gezelschap, jouw evenement, neem dan gerust contact met me op; ook voor een offerte op maat.

Ontdek meer lezingen