Lezingen
Engelen

Engelenreading

('Angel', geschilderd door Lynn Cottrell, Spirit artist)

Een liefdevol duwtje in je rug van de engelen?

Engelenreading op afstand

Bij deze uitgebreide Engelenreading maak ik gebruik van diverse decks Engelenkaarten.
Deze reading doe ik op afstand; daarvoor hoef je niet bij mij thuis te komen.

Van tevoren wil ik liever géén informatie van je ontvangen, bijvoorbeeld waarom je deze reading wilt. Dan ben ik zo blanco mogelijk. De engelen weten precies wat jij op dat moment nodig hebt!

Ik stem me af op jou, op je naam, geboortedatum en energie en dan leg ik de kaarten. Ik neem daarbij een geluidsbestand op met een uitleg van de kaarten. De reading doe ik zo snel mogelijk na jouw aanvraag, maar wel op een moment dat het voor mij goed voelt om deze te doen.

 

Ik vraag er € 55,- voor. Dit kun je betalen via een Tikkie, zodra ik de reading heb gedaan. Daarna stuur ik je via Whatsapp of Messenger het geluidsbestand en foto’s van de gelegde kaarten.Een persoonlijk consult

Bij een persoonlijk consult maak ik gebruik van diverse (Engelen)kaartendecks en mijn buitenzintuiglijke waarnemingen, waaronder helderziendheid en heldervoelendheid.
Een consult vindt in principe bij mij thuis plaats in Oldenzaal, op een doordeweekse ochtend.

 

Je kunt antwoord krijgen op vragen of boodschappen ontvangen over wat op dát moment het meest belangrijk voor je is. Het kan gaan over knelpunten of blokkades, waardoor je niet verder kunt. We bekijken wat jij nodig hebt om 'je vleugels weer uit te kunnen slaan'.

Uiteraard hoeft je niets dwars te zitten; je mag ook uit nieuwsgierigheid een afspraak maken.

 

Tevens kan ik mediamiek contact maken met (een) overleden dierbare(n). Dit kan de insteek zijn van het consult, maar het kan ook spontaan plaatsvinden. U hoeft daarvoor géén foto’s mee te nemen.

De kosten voor een persoonlijk consult zijn € 75,- en deze mag je contant betalen of met een Tikkie als je bij mij komt. De duur van een consult is maximaal 1 uur.

Mijn werk met de engelen en hun energie is een luchtige vorm van spiritueel coachen; 
níet het voorspellen van de toekomst!

Wil je meer informatie?

Ben je nieuwsgierig naar de boodschappen die de engelen voor jou hebben?
Neem dan gerust contact met me op voor meer informatie of het maken van een afspraak.

Ontdek meer lezingen